Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.grr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr

Θεραπευμένες Περιπτώσεις

Περιγράφονται ορισμένες ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

με σοβαρά  ή σύνθετα χρόνια προβλήματα υγείας ,οι οποιες Θεραπεύθηκαν

με Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία)

 

περισσότερα more

Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Το πρώτο σας ραντεβου και τι ακολουθει

 

 

Πριν την Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Κλείνετε το Ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μεσω email για  συγκεκριμενη μέρα και ωρα, κατά τροπο που η συνεντευξη να γίνεται με την απαραιτητη άνεση χρόνου χωρις να γινεται συμπίεση με άλλα ραντεβου.

Στην πρωτη Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Γίνεται μια διεξοδική συζητηση και αποτυπωση των προβλημάτων ,των διαταραχων της υγείας και των παθήσεων που σας απασχολούν, ανασκοπηση προηγούμενων εργαστηριακών εξετάσεων ,θεραπειων,κτλ μέσα απο ένα πλήρες Ομοιοπαθητικό ιστορικό.H Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία) αναδεικνύει τις μεγάλες της δυνατότητες μονον μεσω ενός άρτιου και πλήρους ιστορικού.

περισσότερα more

Συνεντευξεις μεσω SKYPE

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  και   μέσω  Skype

Skype name:  tasos.vartho  

  Οι συνεντεύξεις για Ομοιοπαθητικη (Ομοιοθεραπεία), για όσους ασθενείς δεν επιθυμουν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν , μπορούν να γίνονται ζωντανα με εικονα και ήχο μέσω Skype (Skype name: tasos.vartho) είτε τηλεφωνικά είτε και με υποβολη του ιστορικού μέσω e-mail βασει οδηγιών

περισσότερα more


Ιπποκρατική Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Σύγχρονη Ιατρική
Παθήσεις /

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΒΙΟΨΙΕΣ

Ο Δρ Τάσος Βαρθολομαίος είναι Ιατρός ειδικευμένος στην Παθολογική Ανατομική.Η Ιατρική Ειδικότητα της «Παθολογικής Ανατομικής» έχει ως γνωστικο πεδιο την ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ και την ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ και  συνιστά το συνδετικό κρίκο μεταξύ των βασικών ιατρικών και βιολογικών επιστημών και της κλινικής ιατρικής, ασχολείται με βαση την ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ με την αιτία, την παθογένεια και τη φύση των διαφόρων παθήσεων, και με βαση την ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ με τη μελέτη των ανατομικών και ιστολογικών αλλοιώσεων που παρατηρούνται στις παθήσεις αυτές, ενώ συμβάλλει και με τους δυο ως ανωτερω τομεις της στη διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και κατανόηση της πορείας μιας νόσου.

 

Μπορείτε να ζητήσετε

απο τον

  Δρ Τάσο Βαρθολομαίο την ΣΥΜΒΟΥΛΗ του ως ΕΙΔΙΚΟΥ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥ

                                                    CONSULTANT  PATHOLOGIST

γιά  ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, οπως ΒΙΟΨΙΕΣ,

αλλα και για την Ανάλυση και Αξιολόγηση του ιστορικού σας σε οποιεσδήποτε Χρόνιες διαταραχές της Υγείας,άσχετα απο την πολλαπλότητα και σοβαρότητα τους ,αλλά και  απο την όποια θεραπεία ακολουθείτε ή θα ακολουθήσετε.H Aνάλυση αυτη γίνεται με βαση την μακρόχρονη κλινική εμπειρία του τόσο στην Κλινική Ομοιοπαθητική όσο και στην Ολιστική Γενική και Ειδική Παθολογία και Ιστοπαθολογία και  συχνά διαφωτίζει και αποκαλύπτει  πολύ ουσιαστικές πτυχές της παθολογίας σας ,όπως αίτια και παθογένειες,που παραμένουν αδιευκρίνιστες ακόμη και στους πλέον λεπτομερείς συμβατικούς ελέγχους ακόμη και με την πιό άρτια ιατρική τεχνολογία.

 

Ο Παθολογοανατόμος έχει στενή συνεργασία με όλες τις Χειρουργικές ειδικότητες, αλλά και αρκετές μη χειρουργικές ειδικότητες, όπως είναι η Πνευμονολογία, η Γαστρεντερολογία, η Δερματολογία, η Αιματολογία και, φυσικά, η Ογκολογία. Εξετάζει λεπτομερώς ό,τι αφαιρείται σε κάθε εγχείρηση για να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιο νεόπλασμα και αν έχει αφαιρεθεί πλήρως, αλλά και βιοψίες δηλ. μικρά τεμάχια ιστού που λαμβάνονται από οποιοδήποτε όργανο του σώματος (π.χ. από το έντερο, στόμαχο, δέρμα κ.τ.λ.). Στην περίπτωση των νεοπλασμάτων, με την ιστολογική εξέταση καθορίζεται ο τύπος του νεοπλάσματος (καλόηθες ή κακόηθες) και αν είναι κακόηθες (δηλ. καρκίνος) προσδιορίζονται ο ιστολογικός τύπος, ο βαθμός κακοηθείας και η έκταση της νόσου, ώστε να σχεδιαστεί η περαιτέρω αντιμετώπιση του ασθενούς.

 

Διεθνώς, έχει υπολογιστεί ότι το 75% των διαγνώσεων μπαίνει με την ιστολογική εξέταση. Εκτός όμως από τη διάγνωση, η Παθολογική Ανατομική συμβάλλει καθοριστικά και στην απόφαση της θεραπευτικής αντιμετώπισης μιας νόσου,ιδιαίτερα της νεοπλασίας, προσδιορίζοντας δείκτες που σχετίζονται με την πρόγνωση των όγκων ή την ανταπόκρισή τους σε διάφορες μορφές θεραπείας.

 

Δεδομένου ότι η ΓΕΝΙΚΗ και ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ  συνιστούν την πεμπτουσία της ιατρικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής, προσέγγισης σε όλες ανεξαιρέτως τις Νόσους και τις Παθήσεις, αποτελούν για τον Δρ Τάσο Βαρθολομαίο πολύτιμο γνωστικό υλικό και εργαλείο και στην Ομοιοπαθητική Ανάλυση του κάθε ενός ιστορικού σε κάθε Νόσο και σε κάθε Πάθηση.Χωρίς την ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ δεν μπορούν το Ομοιοπαθητικό Ιστορικό ,η Ανάλυση του και η Ομοιοπαθητική Συνταγογράφηση να έχουν την απαιτούμενη αρτιότητα σε οιαδήποτε Χρονια Πάθηση ή Χρόνιο Πρόβλημα Υγείας.Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Βρετανική Ομοιοπαθητική Παράδοση προδιαγράφηκε πολλές δεκαετίες πριν ότι το μέλλον της Ιατρικής ανήκει στο συνδυασμο ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ και ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ,που αποδίδεται στην Αγγλική με τον όρο HOMEOPATHOLOGY.

 

Επιστροφή