Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.grr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr

Θεραπευμένες Περιπτώσεις

Περιγράφονται ορισμένες ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

με σοβαρά  ή σύνθετα χρόνια προβλήματα υγείας ,οι οποιες Θεραπεύθηκαν

με Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία)

 

περισσότερα more

Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Το πρώτο σας ραντεβου και τι ακολουθει

 

 

Πριν την Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Κλείνετε το Ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μεσω email για  συγκεκριμενη μέρα και ωρα, κατά τροπο που η συνεντευξη να γίνεται με την απαραιτητη άνεση χρόνου χωρις να γινεται συμπίεση με άλλα ραντεβου.

Στην πρωτη Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Γίνεται μια διεξοδική συζητηση και αποτυπωση των προβλημάτων ,των διαταραχων της υγείας και των παθήσεων που σας απασχολούν, ανασκοπηση προηγούμενων εργαστηριακών εξετάσεων ,θεραπειων,κτλ μέσα απο ένα πλήρες Ομοιοπαθητικό ιστορικό.H Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία) αναδεικνύει τις μεγάλες της δυνατότητες μονον μεσω ενός άρτιου και πλήρους ιστορικού.

περισσότερα more

Συνεντευξεις μεσω SKYPE

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  και   μέσω  Skype

Skype name:  tasos.vartho  

  Οι συνεντεύξεις για Ομοιοπαθητικη (Ομοιοθεραπεία), για όσους ασθενείς δεν επιθυμουν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν , μπορούν να γίνονται ζωντανα με εικονα και ήχο μέσω Skype (Skype name: tasos.vartho) είτε τηλεφωνικά είτε και με υποβολη του ιστορικού μέσω e-mail βασει οδηγιών

περισσότερα more


Ιπποκρατική Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Σύγχρονη Ιατρική
Παθήσεις /

LYME Μεταναστευτικό ερύθημα

Συνήθως, το πρώτο σύμπτωμα της νόσου Lyme είναι ένα κόκκινο εξάνθημα γνωστό ως μεταναστευτικό ερύθημα (EM). Τα αποκαλυπτικά rash ξεκινά ως μια μικρή κόκκινη κηλίδα στο σημείο της τσίμπημα από τσιμπούρι. Το σημείο που επεκτείνεται σε διάστημα ημερών ή εβδομάδων, σχηματίζοντας ένα κυκλικό ή ωοειδές σχήμα εξάνθημα. Μερικές φορές το εξάνθημα μοιάζει με μάτι ενός ταύρου, που εμφανίζεται ως κόκκινο δαχτυλίδι γύρω από μια σαφή περιοχή με ένα κόκκινο κέντρο. Το εξάνθημα, το οποίο μπορεί να κυμαίνονται σε μέγεθος από εκείνη του μια δεκάρα για το πλάτος της πλάτης σας, εμφανίζεται μέσα σε μερικές εβδομάδες ενός τσίμπημα από τσιμπούρι και συνήθως στο σημείο του δαγκώματος. Καθώς εξαπλώνεται η μόλυνση, εξανθήματα μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετικά σημεία του σώματος.
Μεταναστευτικό ερύθημα εξάνθημα σε ένα βραχίονα
Μεταναστευτικό ερύθημα εξάνθημα σε ένα βραχίονα

Μεταναστευτικό ερύθημα είναι συχνά συνοδεύεται από συμπτώματα όπως πυρετός, πονοκέφαλος, κόπωση δυσκαμψία στον αυχένα, πόνους στο σώμα, και. Αν και αυτά τα συμπτώματα γρίπης μπορεί να μοιάζουν με εκείνα της κοινής ιογενείς λοιμώξεις, τα συμπτώματα της νόσου Lyme έχουν την τάση να επιμένουν ή μπορούν να έρχονται και να φεύγουν.
Αρθρίτιδα

Μετά από αρκετούς μήνες Β. burgdorferi λοίμωξη, λίγο περισσότερο από το ήμισυ των ανθρώπων που δεν αντιμετωπίζονται με αντιβιοτικά αναπτύσσουν υποτροπιάζουσες κρίσεις επώδυνες και διογκωμένες αρθρώσεις που διαρκούν μερικές ημέρες έως μερικούς μήνες. Η αρθρίτιδα μπορεί να στρέψει από ένα κοινό στην άλλη. Το γόνατο είναι πιο συχνά επηρεάζονται.
Πρησμένα γόνατα λόγω του Lyme αρθρίτιδα. Ευγενική προσφορά του Δρ Alan Steere, Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.
Πρησμένα γόνατα λόγω του Lyme αρθρίτιδα. Ευγενική προσφορά του Δρ Alan Steere, Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη.

Περίπου 10 με 20 τοις εκατό των μη επεξεργασμένων άνθρωποι θα πάνε για να αναπτύξουν χρόνιες (μακροχρόνιες) αρθρίτιδα.
Νευρολογική

Η νόσος του Lyme, επίσης, μπορεί να επηρεάσει το νευρικό σας σύστημα, προκαλώντας συμπτώματα όπως η?

    Δυσκαμψία του αυχένα και σοβαρή κεφαλαλγία (μηνιγγίτιδα)
    Προσωρινή παράλυση των μυών του προσώπου (πάρεση τύπου Bell)
    Μούδιασμα, πόνος, ή αδυναμία στα άκρα
    Κακή κίνηση των μυών

Πιο λεπτές αλλαγές, όπως η απώλεια μνήμης, δυσκολία στη συγκέντρωση, και μια αλλαγή στη διάθεση ή τις συνήθειες του ύπνου επίσης έχουν συσχετιστεί με τη νόσο του Lyme.

Νευρικού συστήματος αναπτύσσουν συνήθως αρκετές εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια μετά από θεραπεία λοίμωξης. Αυτά τα συμπτώματα συχνά διαρκούν για εβδομάδες ή μήνες και μπορεί να επιστρέψει.

Λιγότερο συχνά, χωρίς θεραπεία οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν άλλα προβλήματα, εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια μετά τη μόλυνση.
Καρδιακά προβλήματα

Λιγότεροι από 1 στους 10 ανθρώπους με νόσο του Lyme να αναπτύξουν καρδιακά προβλήματα, όπως καρδιακή αρρυθμία, η οποία μπορεί να ξεκινήσει με ζάλη ή δύσπνοια. Τα συμπτώματα αυτά σπάνια διαρκούν περισσότερο από μερικές ημέρες ή εβδομάδες. Τέτοια προβλήματα καρδιάς συνήθως εμφανίζονται αρκετές εβδομάδες μετά την μόλυνση.
Άλλα συμπτώματα

Λιγότερο συχνά, η νόσος του Lyme μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή του οφθαλμού, ηπατίτιδα (νόσημα του ήπατος) και έντονη κόπωση, αν και κανένα από αυτά τα προβλήματα είναι πιθανό να εμφανιστούν χωρίς άλλα συμπτώματα της νόσου Lyme είναι παρόντες.

Επιστροφή