Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.grr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr

Θεραπευμένες Περιπτώσεις

Περιγράφονται ορισμένες ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

με σοβαρά  ή σύνθετα χρόνια προβλήματα υγείας ,οι οποιες Θεραπεύθηκαν

με Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία)

 

περισσότερα more

Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Το πρώτο σας ραντεβου και τι ακολουθει

 

 

Πριν την Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Κλείνετε το Ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μεσω email για  συγκεκριμενη μέρα και ωρα, κατά τροπο που η συνεντευξη να γίνεται με την απαραιτητη άνεση χρόνου χωρις να γινεται συμπίεση με άλλα ραντεβου.

Στην πρωτη Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Γίνεται μια διεξοδική συζητηση και αποτυπωση των προβλημάτων ,των διαταραχων της υγείας και των παθήσεων που σας απασχολούν, ανασκοπηση προηγούμενων εργαστηριακών εξετάσεων ,θεραπειων,κτλ μέσα απο ένα πλήρες Ομοιοπαθητικό ιστορικό.H Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία) αναδεικνύει τις μεγάλες της δυνατότητες μονον μεσω ενός άρτιου και πλήρους ιστορικού.

περισσότερα more

Συνεντευξεις μεσω SKYPE

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  και   μέσω  Skype

Skype name:  tasos.vartho  

  Οι συνεντεύξεις για Ομοιοπαθητικη (Ομοιοθεραπεία), για όσους ασθενείς δεν επιθυμουν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν , μπορούν να γίνονται ζωντανα με εικονα και ήχο μέσω Skype (Skype name: tasos.vartho) είτε τηλεφωνικά είτε και με υποβολη του ιστορικού μέσω e-mail βασει οδηγιών

περισσότερα more


Ιπποκρατική Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Σύγχρονη Ιατρική
Παθήσεις /

ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ

Τα τυπικά συμπτώματα που προκαλεί το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ) συχνά μπερδεύουν τους γιατρούς, καθώς είναι δυνατό να αποδοθούν σε πολλές διαφορετικές παθήσεις.


1. Στομαχόπονος & κράμπες στην κοιλιά: Ο πόνος και το αίσθημα δυσφορίας στην ευρύτερη περιοχή της κοιλιάς είναι το συνηθέστερο και πιο επιβαρυντικό σύμπτωμα του ΣΕΕ. Οι ενοχλήσεις γίνονται συνήθως αισθητές χαμηλά ή αριστερά στην κοιλιά, ενώ ο πόνος μπορεί να κυμαίνεται από πολύ ξαφνικός και οξύς έως ήπιος και επίμονος. Επίσης, είναι πιθανό να εκδηλώνονται περιστασιακά κοιλιακές κράμπες που είναι πιο έντονες μετά το φαγητό και υποχωρούν μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγη: onmed.gr
2. Δυσκοιλιότητα: Πρόκειται για μια κοινή ενόχληση που μπορεί να οφείλεται σε «αθώες» αιτίες, όπως η χαμηλή πρόσληψη φυτικών ινών ή η αφυδάτωση. Τα συχνά επεισόδια δυσκοιλιότητας είναι όμως και σύμπτωμα του ΣΕΕ.

3. Διάρροια: Υπάρχουν τρεις διακριτοί τύποι ΣΕΕ, ανάλογα με τη συχνότητα των επεισοδίων δυσκοιλιότητας και διάρροιας. Μπορεί τα επεισόδια δυσκοιλιότητας να είναι συχνότερα και τα επεισόδια διάρροιας πιο σπάνια ή το αντίστροφο ή τα δύο συμπτώματα να εμφανίζονται εξίσου συχνά.

4. Φούσκωμα & αέρια: Το φούσκωμα είναι ένα σύμπτωμα που σπάνια εμφανίζεται μόνο του. Συνήθως συνοδεύεται από την υπερβολική παραγωγή αερίων ή και τη δυσκοιλιότητα, καθώς οι τροφές που παραμένουν εντός του γαστρεντερικού για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το φυσιολογικό περνούν από μια διαδικασία ζύμωσης και απελευθερώνουν αέρια. Και τα επεισόδια διάρροιας μπορεί όμως να προκαλέσουν φούσκωμα, καθώς συνοδεύονται από φλεγμονές και την εξάπλωση βλαβερών βακτηρίων.

5. Κόπωση: Η κακή υγεία του γαστρεντερικού συνεπάγεται μια γενικευμένη αδυναμία, καθώς χαρακτηρίζεται από διαταραχές στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από την τροφή. Επίσης, τα υπόλοιπα συμπτώματα του ΣΕΕ, όπως η διάρροια, ο πόνος και οι κράμπες, αναπόφευκτα προκαλούν ένα αίσθημα κακουχίας.

Επιστροφή