Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.grr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr
Ομοιοπαθητική Θεσσαλονίκη | omoiotherapeia.gr

Θεραπευμένες Περιπτώσεις

Περιγράφονται ορισμένες ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

με σοβαρά  ή σύνθετα χρόνια προβλήματα υγείας ,οι οποιες Θεραπεύθηκαν

με Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία)

 

περισσότερα more

Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Το πρώτο σας ραντεβου και τι ακολουθει

 

 

Πριν την Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Κλείνετε το Ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μεσω email για  συγκεκριμενη μέρα και ωρα, κατά τροπο που η συνεντευξη να γίνεται με την απαραιτητη άνεση χρόνου χωρις να γινεται συμπίεση με άλλα ραντεβου.

Στην πρωτη Ομοιοπαθητική Συνέντευξη

Γίνεται μια διεξοδική συζητηση και αποτυπωση των προβλημάτων ,των διαταραχων της υγείας και των παθήσεων που σας απασχολούν, ανασκοπηση προηγούμενων εργαστηριακών εξετάσεων ,θεραπειων,κτλ μέσα απο ένα πλήρες Ομοιοπαθητικό ιστορικό.H Ομοιοπαθητική (Ομοιοθεραπεία) αναδεικνύει τις μεγάλες της δυνατότητες μονον μεσω ενός άρτιου και πλήρους ιστορικού.

περισσότερα more

Συνεντευξεις μεσω SKYPE

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  και   μέσω  Skype

Skype name:  tasos.vartho  

  Οι συνεντεύξεις για Ομοιοπαθητικη (Ομοιοθεραπεία), για όσους ασθενείς δεν επιθυμουν ή δεν μπορούν να μετακινηθούν , μπορούν να γίνονται ζωντανα με εικονα και ήχο μέσω Skype (Skype name: tasos.vartho) είτε τηλεφωνικά είτε και με υποβολη του ιστορικού μέσω e-mail βασει οδηγιών

περισσότερα more


Ιπποκρατική Ιατρική, Ομοιοπαθητική, Σύγχρονη Ιατρική
Παθήσεις /

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗTIKH ΓΙΑ KAΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ

 

Κέντρο Ομοιοπαθητικής-Ολιστικής Ιατρικής

OMOIOΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Δρ Τάσος Βαρθολομαίος,ΜD,PhD,MFHom,MHMA

Iατρος- Ομοιοπαθητικός

Ειδική Ομοιοπαθητική Φροντίδα χρειάζεται για τους Ανθρώπους, των οποίων το επάγγελμα ή/  και λειτούργημα σχετίζεται με Δημόσιες Εμφανίσεις και Παρουσιάσεις

 

 

Τα προβλήματα μπορεί να είναι οργανικά, ψυχολογικά ή ψυχοσωματικά.

Για παράδειγμα μια λαρυγγίτιδα μπορεί άμεσα να οδηγήσει στην ακύρωση μιας εμφάνισης, με μεγάλο οικονομικό ή κοινωνικό επαγγελματικό κόστος. Ένα υπερβολικό άγχος ή φοβία πριν μια δημόσια παρουσίαση μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματική αποτυχία ή απαξίωση.

 

H δημόσια παρουσίαση είναι η πλέον απαιτητική εργασία για το σώμα και την ψυχή. Ο δημόσιος παρουσιαστής θα πρέπει να απεκδυθεί για κάποια, συνήθως αρκετά μεγάλη ώρα «εαυτόν» και να μπει στη φόρμα ενός συμβόλου, ενός μοντέλου, μιας άλλης προσωπικότητας, μιας ομάδας, οπαδών, θεατών, ακροατών, φίλων, ίσως και ενός ολοκλήρου πληθυσμού μιας πόλης ή και ενός λαού ή και λαών, μέσω των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Αυτή η δυναμική απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, δεξιοτεχνία, καλλιέργεια επιδόσεων και ταλέντων, κάτι το οποίο καταναλώνει μεγάλα ποσά σωματικής ή/και νοητικής ενέργειας.

 

Μπορειτε να δειτε ΕΔΩ γιατι πολλες διασημότητες στο χωρο του θεάματος,της Τέχνης,του αθλητισμου,κτλ στηριζουν την προσωπική τους Υγεία στην Ομοιοπαθητικη

 

 

Η Ομοιοπαθητική εξατομικευμένη προσέγγιση συνήθως βοηθά αποτελεσματικά και γρήγορα. για την πρόληψη και θεραπεία αυτών των φαινομένων. Πολύ σημαντική είναι η πρόληψη προβλημάτων υγείας ενόψει δημόσιων εμφανίσεων. Για παράδειγμα σε μια εποχή με επιδημία γρίπης γίνεται συστηματική ομοιοπαθητική ενίσχυση του οργανισμού ή μετά από κάθε δημόσια εμφάνιση με κατάχρηση φωνής, γίνεται η ανάλογη συντήρηση ώστε οι δημόσιες εμφανίσεις να συνεχίζονται απρόσκοπτα ή πριν από μια σημαντική δημόσια παρουσία γίνεται καταπολέμηση του άγχους, των φοβιών, ανασφαλειών, κτλ.

 

Η Ομοιοπαθητική έρχεται να δώσει την πολύτιμη βοήθεια της, να γίνει όχι μόνον ο γιατρός αλλά και ο φίλος, που συμπαραστέκεται στις δύσκολες ώρες, που προετοιμάζει κατάλληλα για την παρουσίαση, που φροντίζει την αποκατάσταση μετά την παρουσίαση, που δίνει εύκολα και γρήγορα λύσεις σε καθημερινά άλλα σημαντικά προβλήματα, από ένα κρυολόγημα και μια βραχνάδα, ένα λουμπάγκο, ένα διάστρεμμα σε μια έντονη ανησυχία, φοβία, απογοήτευση, θυμό, απόρριψη, καταπίεση, ακόμα και σε υπερβολική χαρά και ενθουσιασμό.

 

 

, Ενας αυξανόμενος αριθμός χορευτών,ηθοποιών,αθλητών επιλέγουν πλέον την Ομοιοπαθητική, γνωρίζοντας τα ομοιοπαθητικά φυσικά «φάρμακα» είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση κοινών αθλητικών τραυματισμών.

 

Η Ομοιοπαθητική προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη επούλωση από τραυματισμούς, έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση και συντομεύει εντυπωσιακά την περίοδο ανάρρωσης και την επάνοδο του αθλητή σε αγώνα. Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή, χωρίς παρενέργειες. Εξαιτίας της υψηλής διάλυσής τους και της απουσίας ανιχνεύσιμων χημικών συστατικών, τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα δεν  συγκαταλέγονται ,ασφαλώς,στις λίστες απαγορευμένων ουσιών.

 

Η ταχύτητα δράσης ορισμένων ομοιοπαθητικών είναι μεγάλη και μπορεί να χρησιμοποιούνται και κατά τη διάρκεια του αγώνα σε τραυματισμούς,

ενώ στη φάση προετοιμασίας των αθλητών προστατεύει την υγεία τους και διαμορφώνει μια ουσιαστική πρόληψη, λαμβάνοντας υπόψη και την ιδιοσυγκρασία του κάθε αθλητή.

 

Όλο και περισσότεροι προπονητές συμβουλεύουν την Ομοιοπαθητική για την πρόληψη και αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων αλλά και της ψυχολογίας των αθλητών,  των συνεπειών της υπερ-προπόνησης (overtraining), κ.α. Ενδεικτικά χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τραυματισμού μυών και συνδέσμων, σε διαστρέμματα, σε μυϊκούς πόνους μετά από έντονη προπόνηση, σε κατάγματα προ ή μετεγχειρητικά. Επίσης βοηθά και στην ταχεία αποκατάσταση του οργανισμού του αθλητή μετά από τον αγώνα, επιταχύνουν τη θεραπευτική διαδικασία κι έτσι ο αθλητής επιστρέφει πιο γρήγορα στις προπονήσεις του. Επιπλέον, τα ομοιοπαθητικά φάρμακα χρησιμοποιούνται και σε χρόνια προβλήματα, που ταλαιπωρούν συνήθως επαγγελματίες αθλητές, ενώ η λήψη ομοιοπαθητικών δεν αποκλείει την παράλληλη λήψη κλασσικών φαρμάκων.

Επιστροφή